Hoog bezoek in de RTL Late Night-studio gisteravond: Daryl (Norman Reedus) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) van The Walking Dead kwamen langs.

Article continues after the ad

Twitter

Zoals je hierboven in de tweets kunt lezen, was er wel wat kritiek op de uitzending. Niet alleen op het interview zelf werd geklaagd, ook kwamen er spoilers voorbij waar wij je alvast maar even voor waarschuwen. Humberto liet een scène zien - in principe dé scène uit seizoen 7 - waar een heleboel mensen nog niet aan toe zijn, omdat dit seizoen niet op Netflix staat. De kijkers die de serie via Fox volgen, zijn daar wel van op de hoogte, maar toch: men vroeg zich duidelijk af waarom het nodig was om juist dit te laten zien. 

Daryl en Negan

Acteurs Morgan en Reedus en producer / regisseur / hoofd visagie Greg Nicotero waren overigens niet alleen naar de RTL Late Night-studio gekomen. Ze hadden een paar zombies meegenomen, die de andere gasten aan tafel - en dan met name Jesse Klaver - de nodige angst probeerden aan te jagen. De uitzending van RTL Late Night van gisteren werd door 582.000 mensen bekeken. Teleurstellende kijkcijfers, aangezien de komst van de acteurs uit The Walking Dead groots werd aangekondigd.