Tijdens The Knockouts in The Voice of Holland gisterenavond deed coach Ali B. zijn kandidate Zoë Livay een interessant voorstel: óf ze gaat door, óf ze krijgt een platencontract. Wow!
 

Article continues after the ad

De 18-jarige Zoë waagde zich aan de monsterhit van die andere coach, Lil’ Kleine. Dan hebben we het natuurlijk over Verleden Tijd. Ze switcht moeiteloos tussen rappen en zingen. En zeg nu zelf: dit is een véél beter voorstel dan dat ongemakkelijke tafereel van vorige week.
 

 

Kaching!

Natúúrlijk zei ze JA. En nu is Zoë in ieder geval zeker van een toekomst in de bizz. Iets dat de Voice-kandidaten die wél doorgaan niet kunnen zeggen. Hetzelfde gebeurde overigens met rapper Ginger, die er na The Battles uitvloog. Maar… Mr. Probz zag ‘m shinen en bood Ginger een platencontract aan.
 

 

Laat die liveshows maar komen

Maar goed, alle TVOH-kandidaten zónder platencontract zitten gewoon nog in de race. De eerste helft van de liveshowkandidaten is nu bekend. Het gaat om Debrah Jade, Menno Aben en Sarah-Jane van team Ali B. en Irene Dings, Mikki van Wijk én de band Navarone van team Anouk.

Volgende week strijden op RTL 4 (zolang John de Mol het nog niet wegkaapt) de overgebleven talenten van team Waylon en team Lil’ Kleine voor een plekje in de liveshows.