Ruben regelt ontroerende verrassing in Staatsloterij: Puur Geluk

In Staatsloterij: Puur Geluk verraste Ruben Nicolai de 35-jarige Liesbeth gisteren met een prachtig portret van haar kinderen. Dat lijkt op het eerste gehoor niet zo bijzonder, maar er zit een heftig verhaal achter.

More content below the advertising

Syndroom van Usher

Door een aandoening, het syndroom van Usher, wordt Liesbeth geleidelijk doof en blind. Ze heeft twee kinderen die nu twee en zes jaar oud zijn, maar weet niet hoe lang ze hen nog zal kunnen zien. Ze is dan ook erg bang dat ze niet weet hoe haar zoon en dochter eruit zullen zien tegen de tijd dat ze volwassen zijn.

Schilderij

Ruben Nicolai, die het programma Staatsloterij: Puur Geluk overnam van Nance Coolen, besloot Liesbeth te verrassen. Hij zette een aantal wetenschappers aan het werk, die op basis van berekeningen het uiterlijk van Liesbeths kinderen probeerden in te schatten als ze begin twintig zijn. Een kunstenaar maakte hier een schilderij van.

Puur Geluk

Nog voordat ze het schilderij heeft gezien, is Liesbeth - logischerwijs - in tranen. Als Ruben het kunstwerk onthult, zijn Liesbeth en haar man duidelijk verrast en blij met het cadeau. Ook op Twitter was men duidelijk geroerd.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.