Trump werd vrijdag geïnaugureerd als president van de VS. Dat kon Arjen Lubach natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. In een geniale videoboodschap laat hij Trump kennismaken met Nederland.

Article continues after the ad

Donald Trump

Want, zo stelt Arjen, het is belangrijk om Trump te vriend te houden. Lubach weet dan ook precies hoe hij Nederland op gepaste wijze aan de nieuwbakken president van Amerika moet voorstellen. Allereerst: met een over the top Amerikaanse voice-over, die net zo praat als Trump zelf.

Het beste van Nederland

En dan heeft Lubach nog wat hoogtepunten van ons land verzameld waar we zelf nooit op zouden komen, maar die Trump zeker zou kunnen waarderen. Wat denk je van onze eigen 'great wall': de Afsluitdijk, het feit dat de Spanjaarden (total scumbags) ons niet hebben kunnen verslaan en de Nederlandse variant van de Trump Tower: Lee Towers?

Social media

Natuurlijk ging het filmpje van Lubach al snel rond op social media en werd er gepleit om het in handen van Trump te krijgen. Sander van de Pavert kreeg het al voor elkaar met zijn LuckyTV over Trump en Clinton, dus wij zien dit ook wel gebeuren.