Het Nederlands elftal mag zich dan niet gekwalificeerd hebben voor het WK in 2018, Zondag met Lubach presenteerde een aantal plannen waarmee Oranje er toch bij is in Rusland!

Article continues after the ad

IJsland

Nog maar net bijgekomen van het Televizier-Ringfeestje, presenteerde Arjen Lubach gisteren alweer een spraakmakende uitzending van de satirische nieuwsshow Zondag Met Lubach. Hierin onthulde hij onder de noemer ‘Operation Orange Eleven’ een aantal ambitieuze plannen, waarmee het Nederlands elftal toch nog kan meedoen aan het WK in 2018. Die plannen variëren van het kapen van de Belgische spelersbus tot het wegslepen van IJsland!

Grote hit

De kersverse winnaar van de Televizier Ring wist 815.000 kijkers aan zich te binden en was daarmee goed voor een negende plaats in de Kijkcijfer Top 10. Heel Holland Bakt was opnieuw de grote hit van de zondagavond. Ruim drie miljoen mensen keken naar de populaire bakwedstrijd. Andere kijkcijferkrakers waren de voetbaldocumentaire Kuyt (1.381.000) en de dramaserie Meisje van Plezier (1.009.000).

De complete uitzending van Zondag met Lubach is terug te kijken via NPO.nl.