In Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat Viktor Brand nogmaals langs bij zaken die het afgelopen seizoen behandeld zijn. Hebben de betrokkenen de raad van Mr. Frank Visser wel netjes opgevolgd? En is de strijdbijl nu voorgoed begraven?

Article continues after the ad

Tergende Tineke

Een bezoekje aan Tineke kon niet uitblijven. Zij ergerde zich al jaren aan de enorme kastanjeboom van de buren. Door dat 'gedrocht' had Tineke nooit zon in haar tuin. Zelfs de positieve aanmoediging van Viktor over al dat 'prachtige groen' kwam niet aan. In de winter is de boom namelijk kaal en daardoor 'doodeng'! Toch oordeelde Mr Visser dat de boom op de juiste plaats stond en dus gewoon mocht blijven staan.

Verdomde vijver

Je zou denken dat met de verhuizing van de buren alle problemen als sneeuw voor de zon verdwenen zouden zijn. Maar omdat het huis maar niet verkocht wordt, onderhouden Tineke's buren de vijver niet meer. Die is droog komen te staan en de vissen zijn gaan rotten. Na een potje heisa van Tineke is de vijver leeggepompt, maar óók nu is er een groot probleem. Stèl je voor dat er katten in het zwarte gat vallen?! Tineke vindt dat idee wederom 'doodeng'. 

Om Tineke gerust te stellen, gaat viktor even langs bij de buren, om een net over de vijver te spannen en ze tevens succes te wensen met de verkoop van het huis. Al zou dat nog wel een tijdje kunnen duren, want de buren denken dat niemand naast Tineke wil wonen. En twitterend Nederland denkt daar net zo over!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is elke maandag om 20:30 uur te zien op sbs6.