Vrijdagavond, The Voice of Holland-avond! Half Nederland zat aan de buis gekluisterd, maar voor één zangeres verliep de avond nogal teleurstellend. Ondanks haar 22 jaar ervaring.

Article continues after the ad

Casita, die met haar 22 jaar ervaring toch al 22 jaar ervaring had, benadrukte nogal vaak dat ze al... 22 jaar ervaring had. Ze stond in het voorprogramma van Beyoncé en kon overal tekenen, niet in de laatste plaats door haar ruime ervaring (22 jaar). 

Helaas voor de zangeres was de jury minder onder de indruk. Na een sterk begin, ging de auditie behoorlijk over the top! Anouk kon een paar vloeken niet onderdrukken.

Na afloop reageerde een teleurgestelde Casita vilein op het jurycommentaar. Ze haalde nog even uit naar Anouk, omdat haar buitenlandse avontuur niet helemaal slaagde.

RTL Late Night flies away

Ruim 2,3 miljoen kijkers schakelden gisteren in op The Voice Of Holland. De talentenjacht was daarmee met afstand het best bekeken programma op tv. Humberto Tans keuze om een speciale RTL Late Night met Marco Borsato te organiseren wierp ook vruchten af. De talkshow behaalde voor het eerst in lange tijd ruim een miljoen kijkers. Aardige opsteker voor het geplaagde praatprogramma.

De hele aflevering van The Voice Of Holland kun je terugkijken op RTLXL.