Yannick blies de jury in Holland's Got Talent omver met zijn Elvis-imitatie

De jury van Holland’s Got Talent moest gisteren bijna aan het zuurstof! De Tilburgse Yannick deed een Elvis-imitatie waar jury én kijkers kippenvel van kregen.

Artsen gaven Yannick weinig kans toen hij werd geboren: volgens zijn moeder kwam de jongen zelfs niet levend ter wereld. “Verwacht weinig, dan kan het niet tegenvallen.” Het is een bikkelharde boodschap, maar na jarenlang ziekenhuisbezoek gaat het tegenwoordig okee met de licht-autistische Yannick.

Gisteren ging het zelfs héél goed. De 25-jarige Tilburger blies de jury van Holland’s Got Talent omver met een cover van Elvis Presley!

Article continues after the ad

“Elvis is in je gevaren! Fantastisch”, meldt Angela Groothuizen. Ali B. werd ook van zijn sokken geblazen: “Het is gewoon playback! Dit is zó goed!” Inderdaad: je hoeft je ogen maar even te sluiten en het is of je The King himself hoort croonen.

Ook Paul de Leeuw wist niet wat hem overkwam: “Jongen, wat doe je dat goed. Ik vind je om op te vreten zo leuk; die stem, het is ongelooflijk!”

Kijkers van Holland’s Got Talent zaten ook met open mond naar de zanger te kijken:

Yannick’s Got Talent!

In Holland’s Got Talent komen natuurlijk regelmatig schitterende acts voorbij, maar Yannick is wat ons betreft dé nieuwe favoriet. De laatste weken is er wat kritiek op de show, die wel héél erg de nadruk legt op ‘zielige verhalen’, maar hier is geen speld tussen te krijgen.

Ben je benieuwd hoe het met de eerdere winnaars van Holland’s Got Talent ging? We zochten het voor je uit!