Het was weer spanning en sensatie bij Expeditie Robinson gisteren. Gemist? Wij zetten het nog een keertje voor je op een rij.

Article continues after the ad

Eilandkwaad

Dat de laatste eilandraad, waar Soundos alle stemmen kreeg, maar door het vertrek van Brace mocht blijven, zijn sporen had achtergelaten was een understatement. ‘Awkward’ noemde Marieke de situatie. En Soundos? Die zinde op wraak.

Southern victory

Al snel was het tijd voor de volgende proef. Bij kamp Noord begonnen de ontberingen en ziekte hun tol te eisen en Henk bleef zelfs achter; hij was te zwak. Ondanks een mega fanatieke Niels mocht het voor de rooien niet baten. Kamp Zuid kwam victorieus uit de bus.

Soundos door het dolle heen

Soundos was uiteraard extatisch: die mocht namelijk blijven. Winst betekende voor het eerst geen eilandraad voor het kamp met de gele vlag en dat beviel goed!

The Hunger Games

Op het eiland van de onbekenden sloeg de verveling toe. Met nog steeds geen proef in het verschiet, bedachten de bewoners zelf een competitie: ‘The Hunger Games'. Een dubieuze naam al zeggen we het zelf, maar gelukkig vielen er geen doden. Carolina won ‘m.

Eilandraad

Voor Noord was het donderdag gehaktdag en moest er gestemd worden. In een toch wat verrassende eilandraad trok Nicole aan het kortste eind. Voor het einde van het programma werd er ook nog even een bom gedropt. “Morgenvroeg pakken jullie al je spullen; sommigen van jullie zullen het kamp niet meer terugzien.” 

De hele aflevering terugkijken? Dat kan hier.