De 19-jarige Lyall Silié zong in zijn The Voice of Holland-auditie van gisteren zó overtuigend, dat alle coaches – zelfs de überkritische Anouk – binnen vijftien seconden voor hem draaiden. Geniet van zijn spectaculaire uitvoering van Sam Smiths ‘Lay Me Down’.
 

Article continues after the ad

“Hoe dan?!”, zo verwoordt Ali B het gevoel van IEDEREEN die zat te kijken. Hij begon zelfs in het Engels te praten; want ja, zo’n talent kan niet uit Nederland komen, toch? Jawel! Hij werkt ‘gewoon’ in een patatzaak en zingt vaak in de kerk. Zijn versie van ‘Lay Me Down’ zorgde voor rillingen van kippenvel bij de coaches.
 

 

Voice-toppers

Elke week springt er één kandidaat écht uit, zoals Iris met ‘Piece by Piece’ en Idols-finaliste Kimberly, en gisteren was dat ongetwijfeld Lyall. De superster in spé koos voor coach Anouk.  
 

Alle gifjes verzamelen!

Zoals altijd bij The Voice of Holland gaan kijkers op twitter weer los met geinige inhakers en veel te herkenbare gifjes. Een greep uit het geweldige aanbod.
 

 

 

 

Aanhang

Wat ook opvalt: steeds meer kijkers ergeren zich aan de aanhang die kandidaten meebrengen. “Kunnen we volgend seizoen de aanhang negeren?”, zo vraagt een twitteraar aan John de Mol (really). Ook gisteren waren sommige familieleden nogal… enthousiast.
 

 

 

 

Alle optredens nog eens rustig terugkijken? Bekijk de aflevering hier terug.