De 19-jarige Lyall Silié zong in zijn The Voice of Holland-auditie van gisteren zó overtuigend, dat alle coaches – zelfs de überkritische Anouk – binnen vijftien seconden voor hem draaiden. Geniet van zijn spectaculaire uitvoering van Sam Smiths ‘Lay Me Down’.
 

More content below the advertising

“Hoe dan?!”, zo verwoordt Ali B het gevoel van IEDEREEN die zat te kijken. Hij begon zelfs in het Engels te praten; want ja, zo’n talent kan niet uit Nederland komen, toch? Jawel! Hij werkt ‘gewoon’ in een patatzaak en zingt vaak in de kerk. Zijn versie van ‘Lay Me Down’ zorgde voor rillingen van kippenvel bij de coaches.
 

 

Voice-toppers

Elke week springt er één kandidaat écht uit, zoals Iris met ‘Piece by Piece’ en Idols-finaliste Kimberly, en gisteren was dat ongetwijfeld Lyall. De superster in spé koos voor coach Anouk.  
 

Alle gifjes verzamelen!

Zoals altijd bij The Voice of Holland gaan kijkers op twitter weer los met geinige inhakers en veel te herkenbare gifjes. Een greep uit het geweldige aanbod.
 

 

 

 

Aanhang

Wat ook opvalt: steeds meer kijkers ergeren zich aan de aanhang die kandidaten meebrengen. “Kunnen we volgend seizoen de aanhang negeren?”, zo vraagt een twitteraar aan John de Mol (really). Ook gisteren waren sommige familieleden nogal… enthousiast.
 

 

 

 

Alle optredens nog eens rustig terugkijken? Bekijk de aflevering hier terug.

More content below the advertising

“Weg met die rotzooi!” Patty Brard – de gloednieuwe presentatrice van Hotter than my Daughter – weet niet wat ze ziet. In de eerste trailer voor de RTL-show valt haar mond meerdere keren open van verbazing.

More content below the advertising

We konden er altijd al extreem om lachen, maar het is toch al weer een tijdje geleden; nu is Hotter than my Daughter ein-de-lijk weer terug op RTL 5. Exit Gordon, enter Patty! La Brard staat voor een gigantische opgave: moeders met modemissers op het rechte pad helpen, vóórdat hun kinderen zich laten onterven.
 

Schaam je!

Zoals we van het programma gewend zijn, krijgen we weer een bonte verzameling wannabe MILFS voorgeschoteld. Dit seizoen zit er zelfs een soort Dracula in. Dat belooft weer gouden tv te worden!

Iets serieuzer

Daarnaast beloofde Patty eerder al dat ze niet alleen uit is op scoren. Natuurlijk hoort dat er een beetje bij met zo’n soort programma, maar ook het verhaal achter de opvallende kledingstijl is belangrijk.

Vanaf woensdag 27 februari zien we de herboren tv-diva Patty Brard voor het eerst in Hotter than my Daughter. Zit jij om 20:30 ook klaar voor de buis?
 

Sinds kort kunnen we weer heerlijk genieten van nieuwe afleveringen van De Luizenmoeder. De serie breekt het ene kijkrecord na het andere, en terecht. Onze favoriete basisschool De Klimop is de thuisbasis voor foute humor en politiek incorrecte grappen van gepanikeerde ouders en gestresste leerkrachten. Wij krijgen er geen genoeg van, daarom hebben we de leukste fragmenten uit seizoen 1 en 2 op een rijtje gezet, zodat je nooit zonder Juf Ank en Directeur Anton hoeft te zitten.

1. We zijn allemaal mensen 

Toen Anton ons er even aan herinnerde dat het niet uit maakt wie je bent of wat je doet: we zijn allemaal mensen. 

 

2. Bijzonder gezin

Juf Ank legt ons even haarfijn uit dat iets niet raar is, alleen maar héééél bijzonder. Subtiele aanpak. 

 

3. Het zwaailicht

Afscheid nemen bestaat niet, maar voor Juf Ank wel. Ze vindt het maar vervelend, al die emotionele ouders die oneindig lang zwaaien naar hun kind, dus is het tijd om er wat aan te doen. Jammer dat niet iedereen het begrijpt. 

 

4. Het emotioneel beladen rugzakje

Heeft Floor nou last van PHPD, 'pijntje hier, pijntje daar', ADHD, ADD, of is ze gewoon nerveus? Het is maar lastig om duidelijk te maken wie nou waar last van heeft, iedereen heeft wel wat en Juf Ank wordt er gek van.  

 

5. Niet jarig vandaag!

Nee: vandaag is niet jouw verjaardag. Kijk maar in de groepsapp of er morgen plek is. Weer heerlijk gevoelig allemaal: genieten.

 

6. Achmed en de curlingouders

Een nieuw kind met een 'onmogelijke' naam én curlingouders die alle problemen van hun kinderen willen oplossen. Juf Ank heeft het maar zwaar op haar eerste dag. 

 

7. Seksuele voorlichting met Juf Ank

Seksuele voorlichting is natuurlijk een beetje ongemakkelijk en lastig. Dat wordt het al helemáál wanneer er een situatie voorbij komt die niet raar is, maar wel héél bijzonder. 

 

8. De harde kak van Anton

Het probleem achter de verstopte wc's is gevonden: Anton. Nu nog even het probleem aanpakken. Van praten hierover wordt hij zichtbaar ongemakkelijk en dat is hilarisch om naar te kijken. 

 
More content below the advertising