Pratende vissen, peren die verdwijnen én weer opduiken en Anne-Marie Jung in een… fabulous outfit. De Foute Vriendinnen maakten elkaar, en winkelend Nederland het leven flink zuur!

Article continues after the ad

Als Jelka van Houten aan de beurt is om frisdrank uit een winkelwagentje te stelen, gaat het niet helemaal gaat. Spartelend wordt ze klemgereden bij het flesseninleverpunt! De paniek!

Aan iemands boodschappen zitten is al asociaal, maar sinds de opkomst van de zelfscan-supermarkt is het nóg irritanter. Als je een product gescand hebt, en iemand pikt het moet je er tóch voor betalen! Het wordt dus alleen maar erger!

Tina de Bruin moet in een Rotterdams winkelcentrum een hele korte enquête houden. Het stelt niets voor, het is zo gebeurd! Eigenlijk is het nauwelijks een enquête! Enfin, je begrijpt het idee!

De meeste mannen vinden het wel leuk om hun vrienden op een lollige manier voor aap te zetten. Nu we de Foute Vriendinnen een paar keer in actie hebben gezien, vragen we ons af: zijn vrouwen hier misschien nóg beter in?

Het is een beetje vooroordeel, maar de Foute Vriendinnen lijken nog een stuk valser dan hun mannelijke tegenhangers. In deze aflevering stuurden Ilse, Tina en Jelka de arme Anne-Marie Jung naar een musicalpremière in een… gewaagde outfit

Oh no, she didn’t

Het halve showbizz-journaille lachte Jung uit, en mogelijk moest koningin Maxima (die was er ook!) ook even gniffelen. Allemaal op de première van een loodzware musical over racisme. Wat een ijzervreter dat ze het volgehouden heeft!

Echt kijkcijfersucces blijft nog even uit voor de Foute Vriendinnen. Gisteren schakelden zo’n 143.000 kijkers in. Daarmee was het programma, samen met BN’ers In Therapie (met Patty Brard) wél de populairste show op RTL5. Gisteren was sowieso een afwijkende avond, omdat het Nederlands Elftal een oefenwedstrijd speelde tegen Slowakije. Toch nog 1,2 miljoen waren hierin geïnteresseerd.

Desondanks zijn de reacties op de dames die elkaar voor schut zetten wél positief!

De hele aflevering van Foute Vriendinnen kijk je terug bij RTLXL.