Cijfers spotten, psychologische spelletjes én onder laserstralen duiken: Wie Is De Mol? Was gisteren weer ouderwets spannend. Nederland líjkt een nieuwe prime suspect te hebben...

Verdachte #1 Wie is de Mol? 

Nikki maakte zichzelf o.a. verdacht toen ze zei ‘zeven zwemdiploma’s te hebben’, terwijl ze er eigenlijk zes heeft. Mensen die zó veel om zwemdiploma’s geven weten normaal gesproken écht wel hoeveel ze er hebben! Sterker nog: ze raken er niet over uitgepraat.

Article continues after the ad

 

Verdachte #2 Sneaky Nielson

Zanger Nielson pendelde tussen de spotters en de andere kandidaten, die een soort venster verschoven om cijfers zichtbaar te maken. Op de één of andere manier wist hij de vragen telkens nét een beetje te veranderen…

 

Verdachte #3 Slick Rick

Na de aflevering van gisteren lijkt Rick Paul van Mulligen ineens de hoofdverdachte van Wie is de Mol. De acteur ‘vergat’ tijdens een opdracht hoe lang hij zelf was, en dát was natuurlijk nogal opvallend. Tijdens de opdracht met het spotten van cijfers ging hij als een tierelier, maar de antwoorden waren óók vrij eenvoudig te saboteren. Hij kán natuurlijk een zéér sneaky kandidaat zijn… We weten het niet!

 

Wat we wel weten is dat Rick Pauls gedrag er gisteren voor zorgde dat zijn naam trending was op Twitter. Of hij nu de Mol is of niet: de kijkers dénken de acteur in de smiezen te hebben! Volgens de WIDM-site is het verschil trouwens niet héél groot. Rick Paul wordt door 15% van de kijkers verdacht, terwijl Nielson door 13% in de gaten wordt gehouden. Het minst verdacht is patissier en Heel Holland Bakt-ster Robèrt. Hmmm, verdacht.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

👀 Wie vond jij verdacht in aflevering 2? #widm #wieisdemol

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

 

Wie Is De Mol? trok gisteren bijna 3 miljoen kijkers, en liet daarmee de concurrentie flink achter zich! Het eerstvolgende amusementsprogramma, Hollands Got Talent, werd op RTL4 door 1,4 miljoen mensen bekeken.

De hele aflevering van Wie Is De Mol? kun je terugkijken bij NPO Start. Onze uitgebreide samenvatting (mét spoilers) check je hier! Wie denk jij dat de rotte appel is? Deel en discussieer lekker op onze Facebook-pagina, en... trust nobody!