Rik van de Westelaken in WIDM Wie is de Mol? 2021

Gisteravond ging het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? van start. En die eindigde meteen met een spraakmakende ontknoping!

‘Ouderwets genieten’

Presentator Rik van de Westelaken beloofde het gisteren al: ondanks de strenge coronamaatregelen wordt het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? weer ouderwets genieten. En daar bleek geen woord van gelogen! Een miljoenenpubliek zag hoe de kandidaten van WIDM 2021 het tegen elkaar opnamen in een mountainbikerace en een potje lasergamen. Allemaal leuk en aardig, maar uiteindelijk moest er natuurlijk ook iemand naar huis. Maar niet iedereen zag de eerste eliminatie aankomen!
 

 

Article continues after the ad

 

 


Ook Remco Veldhuis zelf was trouwens onaangenaam verrast door zijn snelle uitschakeling in Wie is de Mol? 2021.Het komt mij rauw op het dak vallen”, vertelde de cabaretier kort na de eliminatie.

Kijkcijfers Wie is de Mol?

Met niet minder dan 3.117.000 kijkers was de aftrap van Wie is de Mol? met afstand het best bekeken programma van de zaterdagavond. Ter vergelijking: het op één na populairste entertainmentprogramma van de zaterdagavond trok ‘slechts’ 1.305.000 kijkers. Dat was de kennisquiz Weet Ik Veel op RTL 4. Ook de musicaleditie van Beste Zangers deed goede zaken: dit muzikale zaterdagavondprogramma scoorde een nette 1.199.000 kijkers.

Je kunt de complete aflevering van WIDM terugzien via NPO Start.