widm wie is de mol 2021 charlotte rik draaiend rad

De finalisten van Wie is de Mol? 2021 zijn bekend! Renée, Rocky en Charlotte wisten de eindstreep te halen… Maar niet zonder kleerscheuren! Zowel de dames als de pot stond namelijk eerst een loodzware aflevering te wachten.

De afvaller van aflevering 8

Volgende week nemen Renée, Rocky en Charlotte het tegen elkaar op in de finale van Wie is de Mol? Splinter bleek gisteravond de laatste kandidaat die het veld moest ruimen… Extra hard: hij had bijna een ticket naar de finale in handen, maar zag die door zijn eigen wantrouwen uiteindelijk toch aan zijn neus voorbijgaan. Daarover straks meer! Eerst nemen we namelijk graag de eerste twee opdrachten met jullie door.

Angstige momenten voor Charlotte

Het was gisteravond alweer tijd voor de achtste aflevering van WIDM 2021. In deze halve finale mochten een doodsbange Charlotte en Rocky plaatsnemen in zweefvliegtuigjes die halsbrekende capriolen uithaalden! Ondertussen moest er een puzzel opgelost worden. Zoals te verwachten, bleek dat vanuit de lucht nog best wel lastig… Of nou ja, voor Charlotte, Renée en Splinter dan. Rocky is volgens ons de enige die niet gemold heeft in deze opdracht... Ook de tweede opdracht waarbij de kandidaten foto’s van oud-deelnemers op de juiste plek moesten zetten, wisten de kandidaten niet helemaal tot een goed einde te brengen. De conclusie na twee opdrachten? Slechts 900 euro in de pot.

Article continues after the ad

 

 

Het draaiend rad nekt Splinter

En dan die spannende derde opdracht! Via een soort Rad van Fortuin konden de kandidaten prijzen winnen. De kandidaat die het rad een slinger gaf, mocht echter zelf niet meekijken. Hij of zij moest zich voor advies wendden tot een medekandidaat. En dat pakte voor de een beter uit dan de ander… Zo liep Splinter een vrijstelling mis door niet te vertrouwen op het advies van Renée. En die had hij achteraf gezien dus juist zo  hard nodig gehad… 

Nog opvallender bij die derde opdracht was echter het ‘teamwork’ tussen Splinter en Charlotte. Splinter gaf enorm vaag advies, dat Charlotte (bewust?) niet goed wist te lezen. Het resultaat was bedroevend: 2000 euro uit de pot! En dat leidt ons uiteindelijk tot een schokkend laag potbedrag: nog geen 8000 euro…

Puzzel mee met WIDM

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Krijg je ook geen genoeg van het programma? In dit lijstje verzamelen we de beste hints en aanwijzingen voor je. Kun je lekker meepuzzelen! Ook leuk: Superguide heeft dit jaar met een eigen WIDM-poule en de winnaar gaat naar huis met een toffe prijs. Doe je mee?