Dat was even slikken voor de zangers: vanavond stond operadiva Tania Kross centraal. Dat betekende voor de andere artiesten dat ze ver buiten hun comfort zone moesten stappen. Maar ze nailden het allemaal!

Article continues after the ad

Van heavy metal...

Maar liefst 1.072.000 kijkers zagen hoe schlagerzanger Dennie Christian het nummer Poison van Alice Cooper zong (omdat dit Tania’s allereerste single was die ze kocht). Rapper Brace was nooit eerder zo zenuwachtig toen hij Ave Maria ging zingen.

...tot opera

Het was dit keer vooral Maan die de kijkers versteld deed staan. Ze trapte de aflevering af met Nessun dorma uit een Italiaanse opera. De kijkers die eerder niet zo fan van haar waren, namen na haar optreden al hun woorden terug. Bekijk het fragment hierboven!

Anita wint

Ook musicalster Tommie Christiaan kreeg veel lof met zijn prachtige versie van het nummer Caruso. Uiteindelijk was het Anita Meyer die de aflevering won met het nummer Somewhere uit West Side Story. Tania kon haar tranen niet bedwingen bij haar optreden en gaf een staande ovatie. 

Beste Zangers

Benieuwd naar de andere nummers? Bekijk hier de hele aflevering terug. De volgende aflevering van Beste Zangers zie je volgende week zaterdag om 20:30 op NPO 1. Dan bezingen de kandidaten Anita Meyer.