Het tweede seizoen van Married At First Sight is aan z’n eind gekomen. De grote vraag is natuurlijk: zijn er nog koppels bij elkaar?

More content below the advertising

Wetenschappelijk onderzoek

In Married At First Sight koppelen bioloog Patrick van Veen, seksuologe Ingeborg Timmerman, relatietherapeut en psycholoog Jean Pierre van de Ven en een theologe om acht vrijgezellen aan elkaar na uitvoerig wetenschappelijk onderzoek. De wildvreemden kennen elkaar dus niet en zien elkaar voor het eerst bij het ja-woord.

Geen match

Vorige week zagen we hoe twee van de vier koppels de handdoek in de ring gooiden: de persoonlijkheden van Renate en Johan en Simon en Anthony bleken geen match te zijn. In de laatste aflevering komen de laatste twee koppels bij de experts voor hun afrondende gesprek om terug te kijken op het experiment.

Jeroen en Richelle

Tussen Jeroen en Richelle blijkt er ook geen liefde gegroeid te zijn. Jeroen vindt Richelle ‘gewoon totaal niet aantrekkelijk’ en Richelle vindt Jeroen te kortzichtig. En dat roept uiteenlopende reacties op bij de kijkers.

Liefde op het eerste gezicht

Maar dat dit experiment daadwerkelijk tot liefde kan leiden, bleek tijdens het vorige seizoen. Ex-kandidaten Bram en Patty zijn na een jaar nog steeds samen. En hoe zit het met het laatste koppel, Nikolai en Chantal? Is hun relatie bestand tegen de conflicten die ze na hun huwelijksreis in Nederland hebben gehad?

Ja!

Nicolai en Chantal waren eigenlijk beiden voor de lol opgegeven door vrienden en familie, maar de vonk sprong gelijk over. En die is gebleven! “Tijdens het matchen was dit de no-brainer,” zegt seksuologe Ingeborg Timmerman. Zij gaan door als man en vrouw!

Married At First Sight

Bekijk hier de laatste aflevering van Married At First Sight terug waarin alle koppels terug kijken op het liefdesexperiment.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.