The Voice Of Holland-coach Waylon was gisteren niet mild in zijn oordeel over Mike. Hij raadde de kandidaat dan ook aan om een ander carrièrepad te kiezen.

Article continues after the ad

Braderie

Dat het er soms hard aan toe kan gaan in The Voice of Holland, bewees zangeres Anouk in een vorig seizoen al. Daar zei ze over kandidaat Melissa: “Je hebt mensen voor het grote podium en je hebt mensen voor op de braderie in Leuven. En sorry dat ik het zeg, maar jij kan mij niet boeien dat ik een paar uur lang ademloos naar jou kan kijken.” Ook coach Waylon wond er na de battle tussen kandidaten Mike en Thijs geen doekjes om.

Even slikken

Na het duet oordeelde Waylon over het talent van Mike: “Ik vind je hele leuke en frisse jongen. Je bent geknipt voor het vak als leraar, maar een popster is in dit geval Thijs.” Presentator Martijn Krabbé en de andere kandidaten moesten even slikken na deze sneer. Coach Guus Meewis was gelukkig wat positiever: “Vanavond was niet zijn beste prestatie, maar ik weet wel wat er wel in zit. En ik raad je aan om daar constant mee door te gaan.” Het was echter niet genoeg om door te gaan naar de volgende ronde, want de overwinning ging naar Thijs. Bekijk hierboven de battle die deze felle uitspraken ontlokte.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!