Shownieuws-presentatrice Lisa Michels zette gisteravond samen met haar coach Waylon de studio van It Takes 2 in vuur en vlam. De sexy uitvoering van Meat Loafs Paradise by the Dashboard Light bezorgde haar enorm hoge cijfers van de jury!

Article continues after the ad

Stefan moet It Takes 2 verlaten

Het was een mooie avond voor It Takes 2-kandidate Lisa Michels en haar coach Waylon. StukTV-presentator Stefan Jurriëns had echter minder geluk; hij moest de zangshow als tweede deelnemer verlaten. Ook Bobbi Eden belandde in de sing-off. Ondanks haar galstenen wist ze de jury en het publiek knap genoeg toch te overtuigen!

De strijd om de kijker

Al enkele weken strijden RTL 4 en SBS 6 om de gunst van de kijker. De kijkcijferoorlog op de vrijdagavond lijkt inmiddels echter definitief uit te vallen in het voordeel van All Together Now. Ook deze week wist dat zangprogramma weer meer kijkers te behalen dan It Takes 2. Volgens Stichting Kijkonderzoek keken er gisteravond 948.000 mensen naar All Together Now. Bij It Takes 2 bleef de teller op 547.000 kijkers staan. De grote winnaar van de avond is echter de publieke omroep: André Rieu scoorde op NPO 1 namelijk ruim 1,22 miljoen kijkers!