Zangeres Cassidy Roeks haalde met haar Edge of Glory gisterenavond alles uit de kast voor de Voice of Holland. Het mocht niet baten.

Article continues after the ad

Cassidy Roeks is geen onbekende als het gaat om talentenjachten. Ze was eerder al te zien in Popstars, The Next Boy/Girl Band en Bloed, Zweet en Tranen.

Helaas bracht ook de Voice haar niet het gewenste succes; ze wist geen van de juryleden voldoende te bekoren en dus stopt het zangavontuur voor Roeks alweer bij de eerste ronde.

Thomas Berge

Dat vriendlief Thomas Berge meegekomen was om de blondine te steunen maakte dus helaas weinig verschil. Roeks benadrukte wel dat zijn komst naar de auditie niet betekent dat ze er de ‘nadruk op wil leggen’. “Ik doe mee als mezelf”, aldus Roeks. “En niet als het vriendinnetje van.”

Iets wat Twitterend Nederland niet helemaal begreep.

Overigens wordt de Voice eerder opgenomen en zijn Berge en Roeks inmiddels alweer voltooid verledentijd.

Goede stukken

Ondanks dat geen van de juryleden draaide, sprak Sanne Hans na afloop van het optreden evenwel goedkeurend over het bereik van de aspirant zangeres. Ali B. vond dat er naast ‘hele slechte’ ook ‘goede stukken’ voorbij waren gekomen. Polderqueen Anouk wil na afloop van het nummer vooral haar nestje opzoeken. “Ik wil gewoon slapen, verdorie.”

Zien?

Het volledige fragment van Cassidy (en Thomas) kun je zien vanaf de 46e minuut van The Voice of Holland. Alleen het optreden zien? Dat vind je bovenaan deze pagina.

De Voice of Holland was gisteren met ruim 2 miljoen kijkers, het best bekeken programma van de avond.