Na bijna 20 jaar namen Voetbal Inside en RTL gisteren afscheid van elkaar. Johan Derksen nam daarbij op stijlvolle wijze afscheid van de trouwe kijkers!

Article continues after the ad

Trouw

Het was een van de meest spraakmakende televisietransfers van de afgelopen jaren: de overstap van Voetbal Inside van RTL naar Veronica. Het voetbalprogramma is al vanaf 2001 te zien bij RTL en daarom al bijna niet meer weg te denken bij de zender. Maar gisteren was dan toch echt het tijd om afscheid te nemen. Johan Derksen verliet de studio natuurlijk niet zonder de mensen te bedanken die de afgelopen zeventien jaar mogelijk hebben gemaakt: de trouwe kijkers van Voetbal Inside!

Rusland

De afscheidsaflevering van Voetbal Inside scoorde 786.000 kijkers, goed voor een zesde plek in de Top 10 van best bekeken programma’s van gisteravond. Het definitieve afscheid moet trouwens nog komen: voordat de Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp in augustus voorgoed vertrekken naar Veronica, zullen de heren nog VI Oranje Blijft Thuis presenteren bij RTL. Hierin volgen de heren het WK voetbal dat deze zomer plaatsvindt in Rusland!

De volledige aflevering van Voetbal Inside is terug te zien bij RTL XL.