Vier handen op één buik, still BNNVARA

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Vier handen op één buik volgt romanschrijfster Heleen van Royen de jonge moeder in spe Desteney (20). Ze is onbedoeld zwanger geraakt van haar vriend Daan, die al een kind uit een eerdere relatie heeft.

Hoewel Daan een stuk ouder is dan de 20-jarige moeder, is hij niet veel volwassener. Kijkers verbazen zich op Twitter over de jongen die niet betrokken is bij de zwangerschap.

2 handen op 1 bast

Zo helpt hij haar niet wanneer ze pijn heeft, want ‘daar kan ik toch niets aan doen’. Daarnaast speelt hij liever Fortnite volgens Twitteraars: “Voor Daan is het geen #vierhandenopeenbuik. Maar 2 handen op 1 bast en zelf ga ik #Fortnite spelen.”

Article continues after the ad

 

Opnieuw vader

Kijkers geloven het niet: de aan Redbull-verslaafde jongen heeft al een kind. “WEER vader? HOEVEEL KINDEREN HEEFT HIJ DAN?”

Single mom

Ook na de geboorte verandert er niets. Het is Desteney die zorgt voor de kleine. Gelukkig heeft een kijker het speurwerk al gedaan: de jonge moeder is niet meer samen met Daan.

Je kijkt de aflevering van gisteravond hier terug.

Wil je weten welke BN’ers er nog meer meedoen aan het nieuwe seizoen? Dit zijn naast Heleen van Royen de andere moeders die komen helpen.

Vier handen op één buik zie je elke dinsdagavond om 20:25 uur op NPO3.