Nikkie de Jager uit 20 Jaar Wie is de Mol? WIDM 2020
Source
Beeld: AVROTROS

Gisteravond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Wie is de Mol?. Deze keer zonder eliminatie, maar met des te meer verdachten!

Stuk voor stuk

Gisteravond trokken de overgebleven kandidaten van WIDM naar het strand. Niet om te luieren, maar voor de opdracht ‘Stuk voor stuk’. Hierin moesten de opdrachten uit de vorige afleveringen in de juiste volgorde worden gelegd. Klinkt simpel, maar de opdrachten werden vertegenwoordigd door loodzware houten blokken. Tot overmaat van ramp bleek dat niet iedereen (al dan niet opzettelijk) een even goed geheugen had!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aflevering 5 👀 Ben jij er klaar voor? #widm #wieisdemol

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op


Nikkie de Jager

Vooral Nikkie de Jager maakte zich opnieuw verdacht. We hadden de vlogger al in ons vizier na haar bizarre verspreking van vorige week. De stelligheid waarmee ze de verkeerde volgorde verdedigde was op zijn minst opmerkelijk te noemen. En van tillen moest ze ook verdacht weinig weten!

Article continues after the ad

Meedogenloze mol?

De berucht onhandige Ron Boszhard liet zich tijdens de WIDM-opdracht weer van zijn meest klunzige kant zien. Hij liet een loodzware kist op de voeten van Patrick Martens vallen. Mocht hij de Mol zijn, dan is hij wel de meest meedogenloze uit de geschiedenis.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

⏰🤯 Gaan ze op tijd hun medekandidaten vinden? #widm #wieisdemol

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Verdachtenlijstje

En wat te denken van Tygo Gernandt, die een ongeplande sanitaire stop maakte tijdens een opdracht? Een onschuldig plasje of is hier meer aan de hand? Zonder de gebruikelijke eliminatie wordt het verdachtenlijstje er in ieder geval eerder langer dan korter op. Volgende week weten we meer, dan moeten twee WIDM-kandidaten hun koffers pakken!

De complete aflevering van Wie is de Mol? is terug te zien via NPO Start.