Expeditie Robinson is een droom voor de kandidaten. Witte stranden, zon en zee op een tropisch eiland: heerlijk! Soms gaat het bij een opdracht ook wel eens mis: Brace kwam gisteren erg lelijk ten val.

Article continues after the ad

Het is duidelijk dat de zanger veel pijn heeft, en later blijkt hij absoluut geen aansteller! Bij de val scheurde Brace zijn achillespees af… Veel pijn, én helaas een ongelukkig einde van de Expeditie.

Tweede Kans

Brace’ maatje Soundos werd in de eilandraad eigenlijk afgedankt, maar omdat Brace (figuurlijk) uit de Expeditie stapte mocht ze tóch weer mee terug. Het zal vast een gezellige avond geweest zijn op het eiland!

Iets meer dan een miljoen mensen stemden gisteren af op de avonturen van de Robinsons. Na het Acht Uur Journaal, Goede Tijden Slechte Tijden en Hello Goodbye op NPO1, was de Expeditie het best bekeken programma. Op RTL4 keken bijna net zoveel mensen naar Geer en Goor Stevig Gebouwd.

Eerder stapte rapper Li’l Kleine al uit Expeditie Robinson; de zeventien overgebleven deelnemers strijden nog om een plek in de finale. De hele aflevering kijk je hier terug.