Men neme een aantal BN’ers, een trampoline, een aantal gekke outfits en aparte rekwisieten en voilà: een fotoshoot om de deelnemers eens flink uit te dagen. Roel riep de hulp in van mede-fotografen Tygo en Giel, maar de heren waren niet van plan om Roel naar de overwinning te helpen…

Article continues after the ad

Peentjes zweten

Bij de tweede shoot van deze aflevering moesten de kandidaten een model al springend op een trampoline vastleggen. Niet alleen moesten de kleurrijke outfits goed uit de verf komen, ook de props (o.a. winterpenen, zonnebloemen en dobbelstenen) moesten voor het plaatje flink door de lucht vliegen.

Vrienden voor het leven

Roel vroeg zijn vrienden Tygo en Giel om even wat wortelen om de oren van zijn springende model te gooien. De mannen waren echter van mening dat Roel zich steeds meer als jury-favoriet ontpopt en besloten dan ook de nieuwbakken fotograaf een beetje dwars te zitten. Niet alleen creëerden de mannen even flink wat chaos, ook de winterpenen werden een kopje kleiner gemaakt. Zou dit de reden zijn dat Roels foto dit keer als een na laatste eindigde? 

Een klim naar de overwinning

Ook nog even een klein applausje voor deelnemers die ondanks doodsangsten tóch aan een rete-steile bergwand gingen hangen voor een gave actie-foto. Zou jij dit durven?