Bijzonder: 23 jaar geleden zorgde Arnold ervoor dat zijn tweelingbroer Frank de liefde van zijn leven vond in All You Need Is Love. Inmiddels hebben ze elkaar al 11 jaar niet meer gezien. Robert ten Brink brengt daar verandering in!

Article continues after the ad

Gouwe ouwe

In 1994 zitten er twee broers Arnold en Frank in het publiek van All You Need Is Love die samen door Australië hebben gereisd. Frank is tijdens de reis smoorverliefd geworden op Ann. Als verrassing bracht Robert haar naar de studio en dat was het begin van een jarenlange relatie.

Hereniging

Frank verhuisde daarna naar Australië en hebben de broers elkaar al elf jaar niet meer gezien. Tijd voor Robert om wéér aan de slag te gaan: ditmaal om de families te herenigen! Na elf jaar vliegen de broers elkaar letterlijk in de armen. Bekijk het hartverwarmende fragment hierboven terug!

Gemist?

Heb je het liefdesprogramma waarin presentator Robert ten Brink gebroken harten weet te lijmen, geliefden herenigt en stille liefdes openbaar maakt gisteravond gemist? Bekijk de aflevering hier terug. Het hele fragment van Arnold en Frank begint vanaf 33.25.