Rachel Hazes neemt de presentatie even over van haar zoon, en krijgt onder anderen de altijd vrolijke en charismatische Maarten van Rossem als kandidaat.

Article continues after the ad

Rad van Te Bruin

‘Als Rachel Hazes het Rad van Fortuin presenteert, zou het zeker en vast Rad van Te Bruin heten’, opent Carlo Boszhard deze sketch als Philippe Geubels. De weduwe van onze favoriete volkszanger, gespeeld door Irene Moors natuurlijk, neemt het stokje daarna inderdaad even over van haar zoon. Ze steekt niet onder stoelen of banken dat ze haar huidige schoondochter wat aan de oude kant vindt, maar heeft haar handen ook vol aan kandidaat Maarten van Rossem.

Tuig van de Rachel

'Ik sta hier met het tuig van de Rachel', klaagt "Maarten", die vervolgens moet uitleggen dat de oude vrouw naast hem niet zijn echtgenote is, maar Rachels schoondochter Monique, de vriendin van André Hazes jr., die daarna als kandidaat in zijn eigen programma verschijnt. Op de een of andere manier mondt het geheel uit in een gevecht met lightsabers uit Star Wars ... Kijk zelf maar even!

De TV Kantine trok gisteravond 980.000 kijkers naar RTL 4.