"Dit wordt de heftigste Temptation ooit", waarschuwde Ken ons nog. De beste man heeft daar zelf een groot aandeel in door Lize te verleiden, maar ook de andere dames hielden zich na het zien van de beelden van hun mannen niet meer in.

More content below the advertising

Schokkende beelden

Annelien kwam het resort van de dames in om gezellig over de dreamdates te babbelen. Ze had echter wel nog wat beelden meegenomen. Gelukkig zaten Rosanna, Lize, Jolien en Lisa niet om een kampvuur heen, maar veilig 'thuis' op de bank, want de beelden waren schokkend. Lisa zag hoe Pommeline er met háár Merijn vandoor ging, Rosanna zag voor de tweede keer hoeveel spijt Niels had en Lize - die de hoop al had opgegeven en het liefst met Ken de koffer in duikt - zag Jefferson en Natasja vozen in het zwembad.

Jolien en Herbert

En dan is er nog Jolien. Wat zij en Herbert nu precies hebben afgesproken van tevoren, is nog niet echt duidelijk, maar de loyaliteit is van beide kanten ver te zoeken. Nadat Jolien met zowel Lisa als Lize zoende en stiekem vieze dingen in het oor van Karim fluisterde, kreeg Herbert eindelijk de kans om met Saartje tussen de lakens te kruipen. Dit kreeg Jolien voor haar kiezen. Maar niet alleen de beelden, ook Herberts woorden logen er niet om. “Zij vecht altijd voor mij, ik ga niet voor haar vechten” en "F*ck Jolien", gooide hij eruit. 

Dreamdates

Enfin, de beelden van de mannen waren genoeg reden voor de vrouwen om - als ze dat nog niet gedaan hadden - zich ook niet meer in te houden met hun verleiders. Volgende week is het tijd voor de dreamdates, waarop de heren en dames ieder met een verleider naar keuze een dag en een nacht mogen doorbrengen. Het voorproefje voorspelde weinig goeds, maar zouden er toch nog zielen zijn die hun relatie willen redden? 

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.