"Dit wordt de heftigste Temptation ooit", waarschuwde Ken ons nog. De beste man heeft daar zelf een groot aandeel in door Lize te verleiden, maar ook de andere dames hielden zich na het zien van de beelden van hun mannen niet meer in.

Article continues after the ad

Schokkende beelden

Annelien kwam het resort van de dames in om gezellig over de dreamdates te babbelen. Ze had echter wel nog wat beelden meegenomen. Gelukkig zaten Rosanna, Lize, Jolien en Lisa niet om een kampvuur heen, maar veilig 'thuis' op de bank, want de beelden waren schokkend. Lisa zag hoe Pommeline er met háár Merijn vandoor ging, Rosanna zag voor de tweede keer hoeveel spijt Niels had en Lize - die de hoop al had opgegeven en het liefst met Ken de koffer in duikt - zag Jefferson en Natasja vozen in het zwembad.

Jolien en Herbert

En dan is er nog Jolien. Wat zij en Herbert nu precies hebben afgesproken van tevoren, is nog niet echt duidelijk, maar de loyaliteit is van beide kanten ver te zoeken. Nadat Jolien met zowel Lisa als Lize zoende en stiekem vieze dingen in het oor van Karim fluisterde, kreeg Herbert eindelijk de kans om met Saartje tussen de lakens te kruipen. Dit kreeg Jolien voor haar kiezen. Maar niet alleen de beelden, ook Herberts woorden logen er niet om. “Zij vecht altijd voor mij, ik ga niet voor haar vechten” en "F*ck Jolien", gooide hij eruit. 

Dreamdates

Enfin, de beelden van de mannen waren genoeg reden voor de vrouwen om - als ze dat nog niet gedaan hadden - zich ook niet meer in te houden met hun verleiders. Volgende week is het tijd voor de dreamdates, waarop de heren en dames ieder met een verleider naar keuze een dag en een nacht mogen doorbrengen. Het voorproefje voorspelde weinig goeds, maar zouden er toch nog zielen zijn die hun relatie willen redden?