De award voor langste én beste Tinder-grap gaat ongetwijfeld naar Michelle Arendas en Josh Avsec. Al drie jaar wisselen ze berichten uit en gisteren ontmoetten ze elkaar eindelijk.

Article continues after the ad

Best joke ever

Drie jaar geleden matchten de twee met elkaar. Josh reageerde al snel, maar Michelle pas twee maanden later: “sorry mijn telefoon was dood”. Josh zag de humor er wel van in en besloot ook pas na een paar maanden een berichtje te sturen: “Hey, sorry, ik stond onder de douche.” Bekijk het gesprek tussen de twee hieronder.

Tinder-vakantie

Aan doorzettingsvermogen geen gebrek: de twee hielden de grap drie jaar lang vol. Toen Josh begin deze maand hun gesprek op twitter zette, was het hek van de dam. Tinder bood ze een vakantie aan, zodat ze elkaar eindelijk eens konden zien. “Jullie hebben 24 uur om een stad te kiezen en wij sturen jullie er heen!” 

Good Morning America

Uiteindelijk was Good Morning America hen voor. Het populaire ochtendprogramma strikte de twee nog vóór hun reisje naar Hawaii. Doormiddel van een splitscreen wisten ze vakkundig de spanning op te bouwen en wat volgde was een tikkie ongemakkelijke (zenuwen!!) maar erg aandoenlijke ontmoeting. Bekijk ‘m hierboven.