Stoer van buiten, zacht van binnen. Als het om kunst gaat beschikt Timor Steffens in ieder geval over een rijk gevoelsleven. Dat liet het Dance Dance Dance-jurylid gisterenavond zien na een sterk optreden van zangeres Maan.

Article continues after the ad

Maan danste zaterdag voor het oog van ruim 1,3 miljoen Nederlanders The Greatest van Sia. Een niet alledaagse choreografie, maar getuige de reactie van het publiek en de cijfers van de jury had het bijna niet beter gekund. Het was zo goed zelfs, dat Timor Steffens het van de weersomstuit op een huilen zette.

Waterlanders

"Ik wilde kippenvel en ik heb veel meer dan dat gekregen", aldus het jurylid na afloop van de performance. "Ik heb dit nog nooit meegemaakt maar ik zat zelf aan het einde van het optreden ook gewoon te huilen." Waarop de waterlanders, die blijkbaar nog hoog zaten, als vanzelf weer beginnen te stromen. 

Lijdend voorwerp Maan, die vorige week ook al de show stal, kan het allemaal niet aanzien en schiet met een troostende knuffel te hulp. Presentatrice Chantal Janzen helpt op haar manier. "Oh, nu wordt helemaal iedereen verliefd op jou. En dat was al!"

Terugzien

De reactie van Steffens is te zien in bovenstaande video, maar wil je ook het optreden van Maan zien? Dat kan hier.