Ellie Lust over thuiswerkdiscipline

Door de coronacrisis moet iedereen zoveel mogelijk vanuit huis werken en vergaderen via internet. Hoe je dat het beste doet vertelt de koningin van de etherdiscipline Ellie Lust op AT5.

Voor de redactie van de Amsterdamse stadsomroep AT5 is het online vergaderen nogal lastig (van nature horen Amsterdammers zichzelf immers graag). Hét icoon van effectieve communicatie is natuurlijk presentatrice Ellie Lust, die Nederland via Wie Is De Mol? liet kennismaken met het begrip ‘etherdiscipline’.

 
Legendarisch! Sindsdien was Ellie vaker op televisie te zien, en kreeg ze haar eigen programma over de politie in het buitenland: Ellie Op Patrouille.
Article continues after the ad

Voor AT5 zet Ellie de regels nog even helder uiteen! Doe er je voordeel mee: Zorg ervoor dat als je in beeld bent er niet ineens een poes op je toetsenbord springt!

Thuiswerkdiscipline met Ellie Lust

AT5 nam de video natuurlijk op als een geintje, maar Ellie Lust maakt van de gelegenheid gebruik om iedereen even wat moed in te praten. “We moeten ook even lachen met elkaar, maar het is wel een situatie waarin we met z’n allen verzeild zijn geraakt. Ik wens iedereen heel veel kracht en sterkte toe.”