Pup Quiz is een populair onderdeel in The Tonight Show. Ditmaal heeft Jimmy Fallon Jared 'The Joker' Leto uitgenodigd voor een rondje met de hondjes.

Leto speelt verreweg de grootste engerd in Suicide Squad, maar in het echte leven is hij wel in voor een knuffelsessie met puppy's. Hij krijgt in beginsel gemakkelijkere vragen voorgeschoteld dan tegenstander Jimmy Fallon, waardoor hij al gauw met twee puppy's op schoot zit. Die creepy lach die hij als The Joker eruitgooit, is even nergens te bekennen.

Suicide Squad draait vanaf deze week in de bioscopen en gaat over een officier die een onoverwinnelijke macht moet zien te verslaan. Om dit voor elkaar te krijgen, stelt ze een team samen met ’s werelds meest gevaarlijke criminelen, die normaal gesproken veilig opgeborgen zitten in de cel. Wanneer de groep erachter komt dat ze niet geselecteerd zijn om te slagen, maar om hun schuld in te lossen, loopt het iets anders dan verwacht.

Article continues after the ad

Naast Jared Leto als The Joker zie je in Suicide Squad onder anderen Margot Robbie als Harley Quinn, Will Smith als Deadshot, Jai Courtney als Boomerang Man, Cara Delevingne als Enchantress, Viola Davis als Officer Amanda Waller en Ben Affleck als Batman. Er zijn zeer hoge verwachtingen van de film, die op IMDB op dit moment een 9,4 scoort.