De 40-jarige Klaas van der Schuit kreeg een hersentumor en onderging een heftige hersenoperatie. De tumor is nu nog stabiel, maar voor hoe lang? Lucille Werner laat een paar laatste wensen van de altijd lachende Klaas en zijn familie in vervulling gaan, maar Klaas heeft voor Lucille ook een verrassing.

Article continues after the ad

Mijn Laatste Keer

Iedere aflevering van Mijn Laatste Keer volgt Lucille Werner iemand die weet dat hij of zij niet meer beter wordt en dus heel veel dingen nog voor de laatste keer gaat meemaken. Allemaal willen ze er nog wat van maken en het leven vieren nu het nog kan. Iedere aflevering staat één persoon centraal die met opgeheven hoofd de laatste fase van zijn of haar leven tegemoet gaat. 

Altijd blijven lachen

In de eerste aflevering volgt ze de Friese Klaas, die ruim vier maanden moest revalideren na een hersenoperatie. Hij weet niet hoe lang hij nog te leven heeft. Lucille volgt hem wanneer hij de uitslag van het ziekenhuis krijgt, herinneringskisten met zijn dochters maakt en ze trakteert hem en zijn familie op een vakantie naar Terschelling. 

En één ding wat Klaas altijd al heeft willen doen is skydiven, maar hij doet dit niet alleen. Ondanks ze allebei hoogtevrees hebben weet hij Lucille over te halen om ook uit het vliegtuig te springen. Bekijk het fragment bovenaan de pagina!

Bekijk hier de eerste aflevering van Mijn Laatste Keer terug!