Het was gisteren een mooie dag in het leven van StukTV-Stefan. Niet alleen mocht hij ’s avonds aanschuiven bij RTL Late Night, hij trof daar ook Lieke Martens van wie hij blijkbaar groot fan is.

Article continues after the ad

Voetbalster Lieke Martens boekte afgelopen zomer aardig wat successen. Zo won ze met haar Oranje Leeuwinnen de Europese titel, ging ze na een indrukwekkende transfer aan de slag voor FC Barcelona én werd ze uitgeroepen tot beste speelster van ons continent.

Hart en onderarm

Al met al ruimvoldoende reden voor Stefan Jurriens om de balvirtuoos voorgoed in zijn hart te sluiten dan wel een plek op zijn onderarm te geven. De YouTube-ster liet als eerbetoon aan Lieke namelijk een tatoeage zetten!

De hele tafel barst naar aanleiding van deze onthulling in lachen uit, presentator Humberto Tan voorop. Iedereen is er stellig van overtuigd dat Stefan een grap maakt. “Liet je die tatoeage écht voor haar zetten?” vraagt Tan nog met een van ongeloof omhooggeschoten stem. Het antwoord luidt dus ja. “Absoluut”, reageert Stefan doodleuk. “Ik ben écht fan!”

Driehoeksverhouding

Lieke zelf is op haar beurt dan weer onder de indruk van Rafael van de Vaart, al heeft ze de beste man nog nooit ontmoet. Voor Tan en zijn team was dat voldoende reden om een videoboodschap te regelen.