Maxime Meiland uit Chateau Meiland op muurtje

Gisteravond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. En daarin kregen we alvast een glimp te zien van Maxime als beeldschone bruid!

Boekpresentatie

In de laatste aflevering van Chateau Meiland ging de familie shoppen in een bijzonder chique kledingwinkel voor de aanstaande boekpresentatie van Martien. Toen Erica zich afvroeg of het allemaal niet ‘te’ was, schoot hij uit zijn slof: “Welnee, het is nooit ‘te’! Wij zijn de Meilandjes!” Toen Maxime en Montana ontdekten dat de winkel ook bruidsjurken verkocht, konden zij de verleiding dan ook niet weerstaan!

Kasteelheer

Om Martien en Erica te verrassen, hadden de gezusters Meiland zich gehesen in twee prachtige bruidsjurken. Het schouwspel van Maxime en Montana in huwelijkskledij liet de kasteelheer niet onberoerd. Of moest hij nou gewoon zijn neus snuiten?

Maxime en Leroy

Hoe het ook zij, het is natuurlijk niet uitgesloten dat Martien Meiland zijn dochter Maxime binnenkort moet begeleiden naar het altaar. De realityster is namelijk sinds enkele maanden tot over haar oren verliefd op Leroy. Maar haar nieuwe vlam wil niet te hard van stapel lopen. “We zijn net samen, dus voor zaken als samenwonen of trouwen is het nu nog iets te vroeg. Daar denken we nog niet over na”, zei Leroy eerder in een interview. Nou ja, gelukkig hebben we de video nog...

Article continues after the ad

De complete aflevering van Chateau Meiland is terug te kijken via KIJK.nl.