Ook al waren de reacties op de eerste RTL Late Night met Twan Huys nou niet echt enthousiast, nog in dezelfde week heeft de kersverse talkshow-host zich gerevancheerd met een paar spraakmakende gasten. Eerst had hij woensdag Anne Lok aan tafel, die een geheime relatie met D66-leider Alexander Pechtold had. En gisteren had hij een nog veel bekender ex-liefje van een politicus te gast: Stormy Daniels, de porno-actrice die in 2006 een one night stand had met Donald Trump, schoof aan bij Twan.

Article continues after the ad

“50% kans dat dit Trump de kop kost”

Natuurlijk vroeg de RTL Late Night-presentator zijn gast het hemdje van het lijf, en zij had dan ook volop te vertellen. Zo gaf de actrice uit stoute films aan iets te weten wat wij nog niet weten, en dat zij hierdoor denkt dat er hierdoor een kans van 50% is dat Trump moet aftreden. Om daar vervolgens meteen lachend aan toe te voegen: “Dat is een beangstigend hoge kans als je de president bent”.

“Trump is te arrogant om af te treden”

Om zeker te zijn dat hij goed hoorde wat Stormy net zei, herhaalde Twan het nog even voor de zekerheid: “Als het waar is wat je nu zegt, dan betekent dat dat ik nu praat met iemand die de reden is dat de president van de VS wordt afgezet. Dat is bijna ongekend,dat gebeurt bijna nooit”. Hierop verbeterde een lichtbeledigde Stormy Twan meteen: “Volgensmij is dat nog nooit gebeurd”. Ze gaf wel duidelijk aan dat de oranje mafkees alleen het Witte Huis zal verlaten als hij afgezet wordt, aftreden zoals Nixon zit er namelijk niet in: “Ik denk niet dat Trump aftreedt, daar is hij veel te arrogant voor”.

Bang dat rechter toch voor Trump kiest

De ster uit spannende natuurfilms vertelde over wat er nu allemaal speelt sinds de nieuwe wending die haar zaak vorige week heeft gekregen. Trump bleef steeds ontkennen dat hij een affaire met Daniels gehad had, maar vorige week gaf zijn vaste advocaat Michael Cohen in een schuldbekentenis officieel toe dat hij inderdaad zwijggeld aan Stormy heeft betaald. En nu staat alles er ineens heel anders voor. Toch is ze bang dat een rechter ondanks al het bewijsmateriaal eventueel nog steeds de kant van Trump zal kiezen.

Via deze link kun je deze spraakmakende aflevering in zijn geheel terugkijken.