Stefano Keizers in De TV Kantine

Gisteravond was er een bijzondere rol weggelegd voor Stefano Keizers in De TV Kantine. En dat bleek nogal een aparte ervaring voor de cabaretier!

Het Perfecte Plaatje

Een optreden van Stefano Keizers blijft nooit onopgemerkt. Ook zijn deelname aan Het Perfecte Plaatje ontaardde al snel in chaos, verwarring en anarchie… tot grote hilariteit van de kijkers! Het inspireerde De TV Kantine zelfs tot een heuse parodie op de populaire fotowedstrijd van RTL. En daarbij mocht een gastrol van de prettig gestoorde komiek natuurlijk niet ontbreken!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)


‘Kenmerkende jongen’

Stefano Keizers werd in De TV Kantine gespeeld door Soy Kroon. Geen slechte keus, want deze acteur zat in hetzelfde seizoen van Het Perfecte Plaatje als de cabaretier. En dat heeft Kroon enorm heeft geholpen bij de voorbereidingen op de imitatie! “Stefano is zo’n kenmerkende jongen. Ik ken hem heel goed en heb veel tijd met hem doorgebracht”, vertelde Soy gisteravond bij RTL Boulevard.

Article continues after the ad

 


Grote verwarring

Als klap op de vuurpijl kon Soy Kroon het niet laten om Stefano Keizers nog even te beeldbellen voor de opnames van De TV Kantine… als Stefano Keizers! Tot grote verwarring van de cabaretier zelf. “De eerste vijf minuten begreep hij er helemaal niets van”, aldus Soy. Helemaal ongelijk kunnen we Stefano ook weer niet geven: de imitatie van Kroon is meer dan treffend!

De complete aflevering van De TV Kantine is terug te zien via RTL XL.