Tommie Christiaan en Tania Kross kregen gisteravond de handen op elkaar en de tranen aan het rollen met hun versie van Barcelona van Freddie Mercury en Montserrat Caballé.

Article continues after the ad

Beste Zangers: Duetten

Het reguliere seizoen van Beste Zangers eindigde vorige week, maar gisteravond was er nog tijd voor een bijzondere duetten-aflevering. Aan geweldige optredens weer geen gebrek: Brace en Maan bleken bijvoorbeeld perfect voor Wereld zonder jou van Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis. Maar over de echte knaller van de avond waren zangers en publiek unaniem. Musicalster Tommie Christiaan en operazangeres Tania Kross bliezen de studio en de 1,1 miljoen kijkers omver met hun vertolking van Barcelona, de hit van Freddie Mercury en Montserrat Caballé uit 1988 die nog ieder jaar in de Radio 2 Top 2000 te horen is.

Beste van 10 jaar Beste Zangers

Hieronder een paar reacties van kijkers die zullen balen dat dit seizoen van Beste Zangers er nu echt op zit. Maar niet getreurd: in Het Beste van 10 jaar Beste Zangers wordt vanaf volgende week met verschillende artiesten teruggeblikt op de hoogtepunten uit tien seizoenen van dit prachtige programma.