Het bekende Britain’s Got Talent-jurylid Simon Cowell stapte donderdag 30 mei boos van het podium tijdens de halve finales van het programma. Deelnemer Jimmy Tamley vroeg Cowell en zijn collega-jurylid David Walliams om mee te doen tijdens een act, waarbij de beide heren als een soort levende buikspreekpoppen zouden fungeren. Het was vanaf het begin al ontzettend flauw, en aan Cowell’s ogen viel af te lezen dat hij er flink de pest in had. Toen Tamley de heren de cancan wilde laten doen was voor het jurylid de maat vol.

Article continues after the ad

 

Na vier minuten loopt Simon Cowell het podium af

Hierboven kun je het fragment terugzien. Omdat je wel wat beters te doen hebt dan een totaal niet leuke buikspreekpop-act te kijken, verklappen we je hierbij dat je vanaf 04:07 kunt zien hoe Simon boos gebaart dat hij hier echt geen zin meer in heeft, waarna hij het podium afstormt. Een minuut later komt hij met lichte tegenzin wel weer terug.

Helaas geen finaleplaats voor Angels Inc.

Het zal niemand verbazen dat Jimmy Tamley de finale hierna niet bereikt heeft. Wat ons wel verbaast, is dat de Nederlandse meidengroep Angels Inc. in de halve finale van woensdag 29 mei ook geen finaleplaats bemachtigde. Deze “Pussycat Dolls of magic” hadden wederom een spetterende act, maar dit keer was de jury niet zo verrast als tijdens hun auditie.