De Foute Vriendinnen laten elkaar al wekenlang de meest rottige opdrachten uitvoeren. De ‘paaldans-masterclass’ van Anniek Pheifer was waarschijnlijk hét hoogtepunt van het seizoen!

Article continues after the ad

Gepaaldanst wordt er in Annieks gastles maar weinig. Ilse Warringa (wiens De Luizenmoeder de Zilveren Nipkowschijf won), Anne-Marie Jung en Tina de Bruin laten hun arme slachtoffer vooral opscheppen. ‘Ik heb met Nancy Gavin gewerkt: nou, dan weet je het wel!’ Lekker dan, als je letterlijk de énige in de zaal bent die er helemaal niets van kan!

Om de situatie nóg pijnlijker te maken, gooit Anne-Marie er de nodige psychologie in. De band met een danspaal is erg belangrijk, dus echte professionals praten regelmatig tegen hun paal. En het gaat nog verder! Anne-Marie heeft immers nog een zuur appeltje met de meiden te schillen!

Foute Vriendinnen trok gisteravond nog geen 100.000 kijkers. Enerzijds was de uitzending van gisteren een compilatie-aflevering, anderzijds keken ruim 2 miljoen Nederlanders naar de afstraffing die Argentinië kreeg van Kroatië.

Aaargh-entina!

Na een spannende eerste helft kreeg Argentinië drie goals om de oren. Sterspeler Lionel Messi was niet in staat tot veel moois. Argentinië, dat eerder gelijk speelde tegen IJsland, heeft nog kans om de achtste finale te bereiken, als het volgende week week wint van Nigeria.

Het falende Argentinië, toch één van de favorieten, zorgt in elk geval voor hoofdpijn bij deelnemers aan WK-pools!

IJsland speelt vanmiddag tegen Nigeria, de wedstrijd begint om 17:00 uur. Daarnaast speelt Brazilië tegen Costa Rica (14:00 uur), en Servië om 20:00 uur tegen Zwitserland.