Het is weer tijd voor oraal vuurwerk onder leiding van Paul de Leeuw in een gloednieuw seizoen van Ranking the Stars. Ook de nieuwe gezichten in het BN’er-panel blijken over een gezonde dosis humor te beschikken. Zo neemt Ryanne van Dorst het allemaal niet zo serieus.

Article continues after the ad

No nonsense

Ze is een verademing in het panel: Ryanne van Dorst, beter bekend als Elle Bandita. Haar is de down-to-earth-attitude leverde in de eerste minuut al hilariteit op. Ter ere van vaderdag vroeg presentator Paul de Leeuw alle BN'ers een foto van zijn of haar vader mee te nemen. Maar die had Ryanne niet. “Nou, dat begint al lekker,” zei Paul. Ryanne: “Ja, volgende.”

De oud-Expeditie Robinson deelneemster had eigenlijk geen idee hoe het spel werkte. Wanneer ze een antwoord moest toelichten riep ze uit: “Weet ik veel, ik doe maar wat. Ik weet niet hoe het werkt en ik ken jullie allemaal niet. Asjeblieft zeg. Gaat dit zes afleveringen lang zo door?” Wij hopen van wel!

Sylvia, is that you?

De kijkers verbaasden zich daarnaast over het ‘nieuwe gezicht’ van Sylvia Geersen. Het Nederlands model leek behoorlijk wat te hebben gesleuteld aan haar uiterlijk. "Je lijkt zo op Melania Trump, vind ik," merkte Paul de Leeuw op. Stand-upcomedian Soundos El Ahmadi (34) nam het voor Sylvia op: "Haar blindedarm is nog knapper dan Melania Trump."

Ranking the Stars

Bekijk hier de hele aflevering van Ranking the Stars terug. Een nieuwe aflevering zie je aanstaande zondag om 22:00 op NPO 3.