Rico Verhoeven is niet alleen aan het trainen voor 'het gevecht van de eeuw', hij maakt ook tijd vrij om de zieke Sanne te steunen. De droom van haar was om een keer de training van Rico bij te wonen, en dat mocht! In RICO zien we hoe Verhoeven meer tijd voor haar vrijmaakt dan dat hij eigenlijk heeft.

Article continues after the ad

Heftige dag

"Eigenlijk past het niet in zijn voorbereiding, maar het komt echt recht uit het hart," vertelt een van zijn managers. Sanne, die lijdt aan leukemie, en Rico komen samen op de dag dat Rico's vader twee jaar geleden kwam te overlijden. "Ik ben blij dat je er vandaag bent, want vandaag is voor mij een hele heftige dag. Mijn vader was ook heel ziek." Samen doen ze een trainingsoefening, die Sanne goed afgaat. Voor elkaar zijn ze een inspiratie: beiden geven niet snel op. 

 

'Gevecht van de eeuw'

In RICO bereidt Rico Verhoeven zich voor op de wedstrijd tegen Badr Hari, die op 21 december plaatsvindt en live wordt uitgezonden door Veronica. Er komen veel positieve reacties op het programma, maar het blijkt nog geen kijkcijferkanon te zijn.

RICO is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Deze 9 BN'ers verdienen net zoals Rico Verhoeven een eigen reallifesoap!