Rapper Boef, kennen we die nog? De ‘treitervlogger’ was een aantal maanden geleden te gast bij RTL Late Night, waar hij niet zo’n beste beurt maakte. Optreden nummer 2 ging hem beter af.

Article continues after the ad

Terugblik

Boef heeft van zijn fouten geleerd. Hij nam afscheid van de treitervlogs en focust zich nu op zijn muziek, waarvoor hij hulp zocht bij Ali B. Met succes: zijn debuutalbum doet het hartstikke goed in de charts. Maar natuurlijk komt Boef er niet onderuit om nog eens terug te blikken op die vorige keer in Late Night, waarin hij de les werd gelezen door onder anderen Rick Nieman.

Voorbeeldfunctie

Wat is er sindsdien veranderd, vraagt Humberto zich af? “Kijk, iedereen kan mij wel vertellen dat ik fout bezig ben of iets slechts doe, maar als ik het zelf niet in zie kan ik ook weinig veranderen”, vertelt Boef terwijl de rest van de tafel aandachtig luistert. Hij heeft een positieve ‘swing’ aan zijn leven gegeven, omdat hij ziet dat hij een voorbeeldfunctie heeft voor zijn volgers. En dat werpt zijn vruchten af.

Slaaptekort

Met zijn debuutalbum Slaaptekort domineert Boef op dit moment de hitlijsten. Een paar wapenfeiten: zijn single Salam stond op dag één al bovenaan de top 20 van Spotify en er staan nog 15 andere nummers van Boef in diezelfde lijst. De video Habiba werd al bijna 2 miljoen keer bekeken.