Gisteren werd Cupido weer een handje geholpen door Robert ten Brink. In zijn hitshow All You Need Is Love verzorgde hij voor Rachida en Sjoerd een wel heel bijzonder huwelijksaanzoek.

Article continues after the ad

Zoontje

Rachida en Sjoerd mochten gisteren op de bank plaatsnemen op de bank van All You Need Is Love. Al snel werd duidelijk dat ze daar zaten op verzoek van Sjoerd. Hij had zijn vriendin Rachida vier jaar geleden leren kennen en inmiddels hadden ze al een zoontje van twee. Hoog tijd om zijn geliefde ten huwelijk te vragen. Maar dat ging niet zonder de hulp van Leon, de grootvader van Rachida!

Schiphol

Er was slechts één probleem: opa Leon woonde op Curaçao. Om zijn zege voor het huwelijk te geven, reisde Leon af naar Nederland. Op Schiphol werd hij opgewacht door Sjoerd, die hem de hand van zijn kleindochter vroeg. Daar hoefde Leon niet lang over na te denken: “Ik zou graag willen dat het morgen al gebeurt.” Samen met Leon (en de rest van de ingevlogen schoonfamilie!) reisde Sjoerd af naar de studio om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. De verrassing was er misschien iets minder om, dat geldt zeker niet voor de ontroering van Rachida!

De volledige aflevering van All You Need is Love is terug te zien bij RTL XL.