"Nog even volhouden, het eind is nabij"

Na Gordon vorig jaar te hebben afgemaakt, waren de verwachting bij Peter Pannekoek hooggespannen. Zou de komiek bij The Roast of Giel Beelen net zo hard zijn? Spoiler alert: JA!

More content below the advertising

Slachtpartij

In een onafgebroken slachtpartij van tien minuten veegde Peter de vloer aan met Gijs Staverman, Jebroer, Lange Frans, Soundos, Henry van Loon, Sylvana Simons, Dennis Weening, Kaj van der Ree en natuurlijk Giel Beelen. 

Van zijn huilpartij bij DWDD tot zijn jonge vriendin, geen onderwerp werd gespaard. “Als ik in het vliegtuig zit en ik hoor een kind janken, dan ga ik mij ergeren. Maar Giel gaat kijken of het een lekker ding is.” Check de roast hieronder. 

Jebroer

Wie ook met een verrassend harde roast kwam was rapper Jebroer. “Giel. Ik heb je een keer weggedragen bij Noorderslag, daar zat je te kwijlen in je eigen kots. Een beetje te brabbelen en ijlen. Later bleek dat je gewoon een programma aan het maken was.” Check 'm hieronder.

Henry van Loon & Giel

Bekijk hieronder nog een paar pareltjes, waaronder Giels eigen roast. Het bloedbad is in zijn volledigheid te aanschouwen op het YouTube-kanaal van Comedy Central.