Als Patty Brard meedoet aan je televisiequiz wéét je dat er reuring in de tent komt! De oud-Luv-zanger onthulde in Oh Wat Een Jaar dat één van haar collega’s aanrommelde met… de Bee Gees!

Article continues after the ad

De strak geklede Ruben Nicolai deed Patty Brard denken aan Barry Gibb, en daar had ze nog wel een anecdote over. Luv reisde de hele wereld over en ontmoette backstage de ene wereldster na de andere!

De romantische escapades hadden dus te maken met Andy Gibb; de jongere broer van Barry, Robin en Maurice. Andy behaalde als solozanger behoorlijk wat succes in de jaren 70, maar overleed in de jaren 80 vlak vóór hij lid zou worden van de Bee Gees.

Vast onderdeel van Oh Wat Een Jaar is de medley. Jeroen, Ruben en Linda werken het (geweldige) muziekjaar 1977 prima af! The Eagles, Heddy Lester en Queen passeren de revue.

Oh wat een zaterdag!

RTL4 is momenteel de koning van de zaterdagavond. De quiz Oh Wat Een Jaar trok bijna twee miljoen kijkers, en Chantal Janzens talkshow &Chantal is goed voor bijna 1,2 miljoen. De zaterdagavond van NPO1 is ook behoorlijk in trek: Kassa, Studio Sport en De Kwis trekken alledrie ruim een miljoen mensen.

Hier kijk je de hele aflevering van Oh Wat Een Jaar terug bij RTLXL. Het jaar is 1977, de gasten Patty Brard en Henny Huisman.