Waylon

Met ruim 2 miljoen kijkers, zat het gros van de Nederlandse tv-kijkers gisterenavond op de bank om The Voice of Holland te kijken. Hopelijk hebben zij het volgehouden tot het einde van de uitzending, want het allerlaatste optreden was zonder twijfel de beste auditie de avond. Patricia van Haastrecht blies met haar vertolking van Rise Up alle juryleden én het publiek volledig omver.

Al na de eerste tonen van het nummer Rise Up van Andra Day draaiden Waylon, Ali B en nieuwe coach Lil' Kleine hun stoelen om. Maar ook Anouk kon uiteindelijk niet achterblijven. In de tussentijd kon Waylon, die volledig onder de indruk was van Patricia, zijn tranen niet bedwingen. "Ik vond het zo geweldig wat je aan het doen was. Ik was betoverd", wist Waylon te melden. 

Opstapje

Patricia, die eerder niet mee durfde te doen aan The Voice, was er nu eindelijk klaar voor. "Het ging een lange tijd niet goed met me. Ik zat niet goed in mijn vel", vertelde ze aan Wendy van Dijk. Misschien is dit hét opstapje wat ze nodig heeft om haar muzikale carrière officieel van de grond te krijgen. Patricia koos uiteindelijk voor coach Waylon. 

Article continues after the ad

Kijk alle optredens van de avond hier terug. The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:35 uur te zien op RTL4.