In alweer de laatste aflevering van Zullen we een spelletje doen? werden Nick en Simon bijgestaan tijdens de spelletjesstrijd door Patricia Paay en Josje Huisman. Patricia bracht Nick gelijk in de eerste minuut in verlegenheid met haar dubbelzinnige commentaar. Bekijk het fragment hierboven!

Article continues after the ad

Oh, Patricia

Kim-Lian is benieuwd of Patricia thuis ook wel eens spelletjes aan de keukentafel speelt. ‘Dat hangt er vanaf wat voor spelletjes het zijn,’ antwoordt Patricia lachend. En ze doet er nog een schepje bovenop: ‘Misschien niet aan de keukentafel, maar óp de keukentafel.’ Nick’s gezicht spreekt boekdelen. ‘We zijn nog niet eens begonnen!’ roept hij. ‘Even wennen hoor, voor Volendam,’ grapt Patricia.

Simon heeft geen vertrouwen in Josje

Maar Simon heeft meer geluk met zijn gast BN’er Josje? In de opening van het spelletjesprogramma laat zij weten dat ze heel slecht is in spelletjes… én ze heeft ook geen verstand van voetbal. Bekijk het fragment hieronder.

Terugkijken

Benieuwd hoe team Nick en Patricia en team Simon en Josje het ervan af hebben gebracht? Bekijk hier de hele aflevering van Zullen we een spelletje doen terug.