Het filmpje van Daan uit Bavel die voor het eerst in zijn leven een pannenkoek bakt gaat compleet viral. Daan was gister in de studio bij RTL Late Night om zijn verhaal te vertellen, maar daar had hij alleen maar oog voor één ding.

Article continues after the ad

Viral

Binnen een dag werd de video waarin Daan een pannenkoek flipt is een grote hit: hij werd meer dan 650.000 keer bekeken. De vrolijke Daan mocht voor zijn 17e verjaardag uitkiezen wat hij wilde eten in de lunchroom waar hij werkzaam is: Jan en Allemaal in Breda. In deze lunchroom werken ze met mensen met een verstandelijke beperking. Dit was de eerste pannenkoek die hij zelf bakte!

Wonder

Afgelopen oktober werd Daan ernstig ziek, vertelde zijn moeder in RTL Late Night. Hij lag 25 dagen in coma in het ziekenhuis en het is eigenlijk een wonder dat Daan er nog is. Terwijl zijn moeder dit heftige verhaal aan Humberto vertelt, neemt Daan het allemaal wat minder serieus. Hij is helemaal verliefd op de camera en tovert hiermee bij iedereen een glimlach op het gezicht. Bekijk het aandoenlijke fragment hierboven!

En natuurlijk willen we je de video waar het allemaal om draait niet onthouden. Bekijk Daan's eerste pannenkoek hieronder!