Het nieuwe tv-seizoen ging gisteren van start. Een van de meest besproken programma’s was het datingprogramma Hotel Romantiek! De eerste aflevering was een daverend succes: maar liefst 1,2 miljoen kijkers stemden hun tv erop af.

Article continues after the ad

Tinder

In Hotel Romantiek gaan twaalf alleenstaande mannen en twaalf alleenstaande vrouwen samen met elkaar naar Zwitserland. In die romantische setting hopen de deelnemers opnieuw de liefde te vinden. Om Cupido een handje te helpen, hebben de makers allerlei activiteiten georganiseerd die de scharrelende senioren dichter bij elkaar moet brengen. Deelnemer Heleen had alvast hogere verwachtingen van Hotel Romantiek dan van Tinder.

Ook de ongeremdheid van kandidaat Jos Jan leverde fraaie fragmenten op!

Bewondering

De openhartigheid van de deelnemers, die vaak al het nodige hadden meegemaakt op liefdesgebied, wekte veel bewondering en soms zelfs ontroering op bij de kijkers. Helaas vielen de presentatoren Marlijn, Stijn, Tim, Daan en Jasper (bekend van Streetlab) niet bij iedereen in de smaak.

Gelukkig waren er ook hele positieve reacties op het programma. De tweede aflevering van Hotel Romantiek is volgende week zondag vanaf 21.20 uur te zien op NPO 1!