Stuurde Herman vorige week als eerste een dame naar huis, gisteravond was de rest van de BZV-boeren aan de beurt om een logeetje op het vliegtuig te zetten. De keuze was niet overal even logisch. Waarschuwing: spoilers.

Article continues after the ad

David

Vooral David oogstte verbazing. Niet alleen bij de kijker, maar vooral ook bij de vrouw die zijn Roemeense boerderij moest verlaten. Dat was namelijk Jorien, met wie hij toch echt zichtbaar het meeste optrok en aan wie hij de nodige signalen af gaf. Voor het keuzemoment vertelt ze aan Yvon dat ze het niet zou kunnen geloven als ze naar huis moet. Het komt dan ook hard aan dat niet zij, maar Mara en Susanne mogen blijven. 

Meer flirten

Waar David van Yvon op z'n kop kreeg dat hij minder verkeerde signalen moet afgeven naar zijn vrouwen, moeten Marc en Olke juist aan de bak. De boeren hebben geen idee wat flirten is. Olke boekt vooruitgang: hem zien we er tegen het eind van de aflevering een complimentje uitpersen. Marc daarentegen is het ongemak zelve.

Zelf naar huis

Wanneer Irene aankondigt dat ze vertrekt, is Marcs reactie in een woord ongemakkelijk. Gelukkig voor hem hoeft hij nu niet zelf te kiezen wie hij naar huis stuurt, Anke en Annekim blijven over. Ook bij Riks is het de omgekeerde wereld: Claudia pakt haar biezen en dat zorgt er automatisch voor dat Marit en Eline (wil ze nog wel?) in Canada blijven. In Texas is het Harriët die het toneel verlaat. Zo zijn er op elke boerderij nog twee dames over. Zullen alle boeren de liefde vinden?